Het concept 'Abiqua' bestaat uit twee welzijnsruimtes (de nieuwste en veruit meest exclusieve in België) die u volledig privé kan afhuren. U kan bij ons voor 2, 3 uur of een hele dag komen genieten en dit vanaf 2 tot 20 personen.

Zo hebben we voor u een plek gecreëerd waar u zich kan terugtrekken van de dagelijkse drukte en waar alle zintuigen gewekt worden. U doet dit met uw partner of in grote groep (men kan de 2 sauna’s tegelijk afhuren).

Wellness, hygiëne, discretie en luxe en dit tegen een vriendenprijsje!

Welkom bij privaat sauna Abiqua

de nieuwste en veruit meest exclusieve in België

Beste klanten,

Onze sluitingsdagen zijn op dinsdag en woesdag.

De renovatie van buitenzwembad is klaar kom het zeker eens ontdekken.

 

Door de zeer sterke stijgingen op de energie markt zijn wij genoodzaakt om onze prijzen mee te laten stijgen om jullie van dezelfde kwaltieit van de temperaturen en comfort te kunnen laten genieten kijk ze zeker na.

http://www.abiqua.be/sauna/saunas/prijzen

Ontdek onze sauna units

 • sauna

  U gaat voor klein en intiem

  Deze welzijnruimte heeft een capaciteit van 2 tot 6 personen.
   Jullie kunnen gebruik maken van deze unit voor de gekozen periode in een volledige privé sfeer en gebruik maken van het volgende: jacuzzi, verwarmd binnenzwembad met water gordijn, dode zeebad, hammam, finse Sauna, aparte lounge, terras met ligzetels. Deze unit baadt in een mooie sfeerverlichting en geeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek te bepalen via de Sonos Connect app. 

  Tarieven

 • sauna

  U gaat voor groot en luxueus

  Deze welzijnruimte heeft een capaciteit van 2 tot 20 personen. Jullie kunnen gebruik maken van deze unit voor de gekozen periode in een volledige privé sfeer en gebruik maken van het volgende: jacuzzi, verwarmd buitenzwembad met poolsauna, dode Zeebad, hammam, finse sauna, grote lounge, infraroodcabine, slaapkamer, extra een verwarmde buitendouche. Deze unit baadt in een mooie sfeerverlichting en geeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek te bepalen via de Sonos Connect app.

  Tarieven

Tevreden klanten

 • "Abiqua pakt uit dat ze volgens de onafhankelijke beoordelingssite van sauna Vlaanderen op de eerste plaats staan met 9,6/10. Van mij krijgen ze een 10/10. Wij hebben onze sauna gevonden!"

  Kurt

 • “Wij hebben voor ons 25 jaar huwelijk een cadeaubon gekregen voor het Lovers-arrangement 4u. Dit was vier uur puur genot! Ook het eten was lekker en verzorgd: een kreeft, oesters, gamba's, karakollen, garnalen met een lekkere fles Chablis!”

  Pieter en Jenny

 • “3 uurtjes in de sauna met buitenzwembad en een brunch. Lang geleden dat we zo genoten hebben en zo ontspannen waren. Doen we nog”

  Mark

 • “Prachtige sauna! Ik heb al veel shoots gedaan, maar deze sauna is een echt paradijs!”

  Lynn

 • "Geweldig mooi complex! super hard genoten van alle faciliteiten ! Succes nog met de zaak !"

  Eve

 • Inderdaad mooier in het echt. Vriendelijke ontvangst, de Brunch was uitgebreid verzorgd en lekker, de accomodatie is prachtig. Geslaagd,mooi,gewoon top.

  Eric

 • "Net terug van 3 uurtjes relaxen in dit erg fraaie en hagelnieuwe complex. Alles tip-top in orde en érg verzorgd! Hier is duidelijk niet op een eurocent gekeken."

  Chris