Het concept 'Abiqua' bestaat uit twee welzijnsruimtes (de nieuwste en veruit meest exclusieve in België) die u volledig privé kan afhuren. U kan bij ons voor 2, 3 uur of een hele dag komen genieten en dit vanaf 2 tot 20 personen.

Zo hebben we voor u een plek gecreëerd waar u zich kan terugtrekken van de dagelijkse drukte en waar alle zintuigen gewekt worden. U doet dit met uw partner of in grote groep (men kan de 2 sauna’s tegelijk afhuren).

Wellness, hygiëne, discretie en luxe en dit tegen een vriendenprijsje!

Welkom bij privaat sauna Abiqua

de nieuwste en veruit meest exclusieve in België

Rekening nr IBAN: BE 64 0689 0931 9352  (BIC: GKCCBEBB)

Beste klanten,

Wij zijn gesloten wegens de Corona maatregelen.

Ontdek onze sauna units

 • sauna

  U gaat voor klein en intiem

  Deze welzijnruimte heeft een capaciteit van 2 tot 6 personen.
   Jullie kunnen gebruik maken van deze unit voor de gekozen periode in een volledige privé sfeer en gebruik maken van het volgende: jacuzzi, verwarmd binnenzwembad met water gordijn, dode zeebad, hammam, finse Sauna, aparte lounge, terras met ligzetels. Deze unit baadt in een mooie sfeerverlichting en geeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek te bepalen via de Sonos Connect app. 

  Tarieven

 • sauna

  U gaat voor groot en luxueus

  Deze welzijnruimte heeft een capaciteit van 2 tot 20 personen. Jullie kunnen gebruik maken van deze unit voor de gekozen periode in een volledige privé sfeer en gebruik maken van het volgende: jacuzzi, verwarmd buitenzwembad met poolsauna, dode Zeebad, hammam, finse sauna, grote lounge, infraroodcabine, slaapkamer, extra een verwarmde buitendouche. Deze unit baadt in een mooie sfeerverlichting en geeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek te bepalen via de Sonos Connect app.

  Tarieven

Tevreden klanten

 • "Abiqua pakt uit dat ze volgens de onafhankelijke beoordelingssite van sauna Vlaanderen op de eerste plaats staan met 9,6/10. Van mij krijgen ze een 10/10. Wij hebben onze sauna gevonden!"

  Kurt

 • “Wij hebben voor ons 25 jaar huwelijk een cadeaubon gekregen voor het Lovers-arrangement 4u. Dit was vier uur puur genot! Ook het eten was lekker en verzorgd: een kreeft, oesters, gamba's, karakollen, garnalen met een lekkere fles Chablis!”

  Pieter en Jenny

 • “3 uurtjes in de sauna met buitenzwembad en een brunch. Lang geleden dat we zo genoten hebben en zo ontspannen waren. Doen we nog”

  Mark

 • “Prachtige sauna! Ik heb al veel shoots gedaan, maar deze sauna is een echt paradijs!”

  Lynn

 • "Geweldig mooi complex! super hard genoten van alle faciliteiten ! Succes nog met de zaak !"

  Eve

 • Inderdaad mooier in het echt. Vriendelijke ontvangst, de Brunch was uitgebreid verzorgd en lekker, de accomodatie is prachtig. Geslaagd,mooi,gewoon top.

  Eric

 • "Net terug van 3 uurtjes relaxen in dit erg fraaie en hagelnieuwe complex. Alles tip-top in orde en érg verzorgd! Hier is duidelijk niet op een eurocent gekeken."

  Chris